Pravila privatnosti

Pronadjideo.rs primenjuje sledeću politiku privatnosti u pogledu korišćenja sajta www.pronadjideo.rs. Mi poštujemo privatnost posetilaca sajta i garantujemo da će lične informacije koje nam korisnici stavljaju biti zaštićene. Obrada ličnih podataka vrši se na način koji je u skladu sa zahtevima sa Zakonom o zaštiti podataka. Za više informacija pročitajte obaveštenje o privatnosti podataka.

Obrada podataka

Lični podaci koje unesete preko ovog sajta se čuvaju u našim bazama i prosledjuju dobavljačima delova iz naše partnerske mreže kako bi oni mogli da vas kontaktiraju i pošalju ponudu za traženi deo. Vaši lični podaci neće biti ustupani trećim licima osim u slučaju evetualno zloupotrebe sajta.

Inspekcija i korekcija

Da bi izmenili ili ukolinili vaš zahtev, kontaktirajte nas na dole navedenu adresu: Botta doo, CPO5, 32000 Čačak, Srbija

Newsletter

Email adresa koju navedete prilikom registracije će biti korišćena za slanje newsletter-a za vreme postojanja vašeg naloga u direktorijumu. U svakom trenutku se možete odjaviti sa naše mailing liste a način koji je naveden u footer-u emaila.

Upotreba sajta

Ovaj sajt koristi Google Analitics, uslugu web analitika obezbedjuje Google Inc. ("Google"). Google Analitics koristi "cookies" (mala tekstualne datoteke postavljene na računaru) da pomogne autoru da analizira način na koji korisnici koriste sajt. Informacije koje se generišu od strane kolačića o vašem korišćenja sajta (uključujući i vašu IP adresu) biće prosledjene i čuvane na Google-ovim serverima u Sjedinjenim Državama. Google koristi ove informacije za praćenje kako koristiti sajt, sastavljanja izveštaja o sajtu aktivnosti za sajtu operatora i pružanje drugih usluga u vezi sa sajta aktivnosti i korišćenja interneta. Google može da prenosi ove informacije trećim licima, ako Google ima zakonsku obavezu, ili gde trećim stranama obradjuju informacije o Google-u ime. Kolačići se takodje možu koristiti da vam prikažuoglase portala pronadjideo.rs kada ste na nekom drugom sajtu iz tzv. Google mreže multimedijalnog oglašavanja. Google neće povezati vašu IP adresu sa drugim podacima u Google. Možete odbiti upotrebu cookies izborom odgovarajuće postavke na vašem pretraživaču. Ističemo, medjutim, da nemožete koristiti sve funkcije ovog sajta u tom slučaju. Korišćenjem ovog sajta, pristajete na obradu podataka od strane Google-a na način i za svrhe gore navedene.

Izmene

Email adresa koju navedete prilikom registracije će biti korišćena za slanje newsletter-a za vreme postojanja vašeg naloga u direktorijumu. U svakom trenutku se možete odjaviti sa naše mailing liste a način koji je naveden u footer-u emaila.

Pitanja i odgovori

Na portal pronadjideo.rs možete besplatno postaviti upit za nove i polovne delove za automobile, motocikle i kamione. Sve što treba da uradite je da se registrujete na našem sajtu. Kako bi postavili zahtev, potrebno je da izaberete marku, model i tip vozila da bi dobavljači iz naše partnerske mreže dobili što preciznije infromacije o delu koji vam je potreban. Unesite naziv dela koji vam je potreban, po potrebi ga okačite i/ili postavite sliku. Postoji mogućnost postavljanja više delova koje ćete moći da dodate u sledećem redu. Ostavite važe podatke kako bi dobavljači iz naše partnerske mreže mogli da vas kontaktiraju ukoliko imaju traženi deo. Kada postavite zahtev na portal pronadjideo.rs, on će biti momentalno vidljiv doabavljačima iz naše partnerske mreže. Ukoliko dobavljač ima deo koji tražite, kontaktiraće vas sa ponudom. U kontaktu sa dobavljačem se dogovarate o ceni i uslovima kupovine i isporuke. Portal pronadjideo.rs nema udela u dogovorima izmedju prodavca i kupca. Postavljanje zahteva na portal pronadjideo.rs je besplatno i ne obavezuje vas da prihvatite bilo koju od ponuda koje dobijete.