Uslovi korišćenja

Uslovi se odnose na usluge sajta pronadjideo.rs. Portal pronadjideo.rs je u vlasništvu Botta doo, CPO5, 3200 Čačak, Srbija

Usluge

Na sajtu pronadjideo.rs možete postaviti zahtev za jedan ili više delova za automobile, motocikle i kamione. Zahtev će biti prosledjen dobavljačima delova iz naše partnerske mreže koji će vam poslati ponudu ukoliko imaju traženi deo. Portal pronadjideo.rs ne prodaje delova već samo posreduje izmedju kupaca i prodavaca. Iz tog razloga ne prihvatamo nikakvu odgovornost u vezi sa kvalitetom, cenom i isporukom delova koju prodaju dobavljači iz naše partnerske mreže.

Isporuka

Postavaljanje zahteva na portal pronadjideo.rs je besplatno. Cena, kvalitet i isporuka delova moraju biti dogovorene izmedju prodavca i kupca.

Sporovi

Eventualni sporovi izmedju prodavca i kupca se rešavaju izmedju te dve strane .Portal pronadjideo.rs je spreman da eventualno posreduje u sporu ukoliko strane ne uspeju da pronadju obostrano prihvatljivo rešenje.

Privatnost

Mi poštujemo privatnost posetilaca sajta i garantujemo da će lične informacije koje nam korisnici stavljaju biti zaštićene. Obrada ličnih podataka vrši se na način koji je u skladu sa zahtevima sa Zakonom o zaštiti podataka. Za više informacija pročitajte obaveštenje o privatnosti podataka.

Izmene

Portal pronadjideo.rs zadržava parvo promene uslova bez prethodnog obaveštenja. Upoznajte se sa uslovima korišćenja.